Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 


 logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Sergej Nikolajevič Lazarev

Sistem samoregulacije polja - Dijagnostika karme - knjiga 1.

Izdavač:  Aruna
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-86073-76-1
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  220
Cena:
Popust: 10.00%
770,00 din. 693,00 din.

 

Opis:

Ova knjiga je kao balzam za dušu.

U njoj je prikazan put sjedinjenja čoveka s Bogom. Knjiga je veoma moćna i pruža osećaj svetlosti.

Posle njenog čitanja, pojavljuje se dugotrajan osećaj čistote i poleta duše. Informacija u njoj je veoma koncentrisana, strukturisana, višeslojna i proverena do poslednje reči.

Ovo je knjiga o ljubavi i moralnosti. Ona govori da je ljubav iznad svega. Autor nam pomaže da shvatimo smisao našeg postojanja i da osetimo ljubav u duši. Zahvaljujući konkretnim primerima  iz života, on pokazuje, kako je neophodno rešavati probleme i prevazilaziti razne teškoće i nesreće. Sistem, predstavljen u knjizi, pruža osećaj smislenosti svega što se dešava, razumevanje – zašto živimo i šta treba da bude prioritet u našem životu, što je ono što se nalazi na prvom mestu. Posle čitanja ove knjige, svet počinjemo da vidimo u drugim bojama, postajemo mirniji, dobrodušniji. Umesto agresije i nezadovoljstva, počinjemo mirno da procenjujemo sve što se dešava i čak osećamo radost jer sada znamo zbog čega nam je nešto dato i šta je potrebno da radimo u konkretnoj stuaciji. Ona nas uči da volimo ovaj svet, bez obzira kakav on bio, da sačuvamo ljubav u duši, bez obzira na sve što se dešava.

Ova knjiga nam pomaže da promenimo sebe, pogled na svet, karakter i sudbinu. Zahvaljujući njoj, počinjemo da vidimo put i shvatamo gde treba ići.

 



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Nedavno pregledani naslovi

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine