Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Čarls Alverson

Kejleb

Izdavač:  Dereta
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-6457-057-2
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  359
Cena:
Popust: 10.00%
869,00 din. 782,10 din.

 

Opis:

Priča o Kejlebu, neobičnom robu-bokseru, počinje u prašini Američkog juga, na nepreglednim poljima pamuka. Previše drzak da bi pristao na pravila igre, ali i previše inteligentan da bi propustio šansu za slobodu koju je kao dete iskusio, Kejleb pokušava da zauzme najbolju poziciju iz koje će moći da osvoji slobodu. Isprva neprijateljski nastrojen prema novom robu, vlasnik imanja će ubrzo otkriti manire, neobične veštine i talente koji će Kejlebu omogućiti da veće privilegije.

Međutim, kako se bliži haos građanskog rata i promena društvene klime već počinje da se oseća u vazduhu, Kejlebova želja za slobodom postaje neizdrživa. Nisu je umanjile ni srebrnina ni toplota ni udobnost u kojima "uživa" kućna posluga. Da bi skinuo okove, on će morati da navuče bokserske rukavice i udarcima prokrči svoj put ka slobodi...

Čarls Alverson dočarava u ovom delu privatni život robova, njihove patnje, ali lukavštine kojima se služe kako bi izbegli zlu sudbinu. Živopisni likovi gotovo da su ispali iz današnjih najzanimljivijih filmskih ostvarenja koja tematizuju prilike na Američkom jugu krajem devetnaestog veka. 



 

Komentari kupaca:

Još nema komentara o ovom proizvodu.
Pisanje komentara je dostupno samo registrovanim korisnicima.

Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine