Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

  • Inferno -Den Braun - Po promotivnoj ceni!

    Dante je inspirisao rađanje još jednog umetničkog dela! Ali umetničkog dela koje seje smrt. Da li Inferno za čovečanstvo znači Pakao, Čistilište ili Spasenje?

    https://najboljaknjiga.com/7485-Inferno.html

  • Poželeti od meseca - Donald Klark - AKCIJA!!!

    Život i delo Bili Holidej, njene pesme i socijalno-istorijski i kulturni milje ere svinga znalački su i pregnantno osvetljeni ovom neprocenjivom knjigom.

    https://najboljaknjiga.com/7572-Pozeleti-od-meseca.html

  • Ronaldo; opsesija za savršenstvom - Luka Kaioli - AKCIJA!!!

    Svetski bestseler o jednom od najboljih i najpopularnijih fudbalera današnjice. Šta je to u ličnosti Kristijana Ronalda što izaziva toliko suprostavljena osećanja i mišljenja?

    https://najboljaknjiga.com/7487-Ronaldo-opsesija-za-savrsenstvom.html

  • Zavet - Slaviša Pavlović - Posebno izdanje - USKORO!!!

    Posebno izdanje romana Zavet, u tvrdom povezu, sadrži mnoštvo fotografija iz Prvog svetskog rata, nastalih u objektivu ratnih reportera i vojnika.

    https://najboljaknjiga.com/7550-Zavet.html

   logo.v      



Blažene godine kazniBlesan, Lala i Tulipan


Veća slika

Huanho Gvarnido, Huan Dijaz Kanales

Bleksad

Izdavač:  Beli put
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-8548-985-3
Povez:  Tvrd
Pismo:  Latinica
Broj strana:  172
Cena: 2 280,00 din.

 

Opis:

Kada se pojavio novembra 2000. godine, bilo je to nalik na sjajnu kometu na nebu koju nemamo često priliku da vidimo. Već od prvog albuma "Negde među senama", "Bleksad" je postigao veliki uspeh. Retko je koji serijal u tako kratkom roku stekao armiju obožavalaca i pokrenuo tolike teme.

Formula je bila jednostavna, krimi priča u maniru najboljih autora tridesetih i četrdesetih godina prošlog veka, zaodenuta u dopadljivu menažeriju glavnih likova. Sa tom razlikom što je ovo verovatno prvi put da su te antropomorfne predstave ljudi ocrtane takvom preciznošću. Svemu tome još treba dodati da autori nisu robovali konvencijama u prikazivanju dobrih i loših junaka; naš dresiran mozak će morati da se suoči sa zlim konjem, korumpiranim belim medvedom, dobrom svrakom... Još jednom se pokazuje da su najjednostavnija rešenja i najbolja. Sve je osmišljeno do najsitnijih detalja.



 




Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka