Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Danijel Ćorović

Asfalt prekomorac

Izdavač:  Samizdat B92
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7963-392-7
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  96
Cena:
Popust: 10.00%
462,00 din. 415,80 din.

 

Opis:

Edicija „Mladi književni supertalenti“ promoviše dela izuzetno mladih autora čiji je spisateljski talenat vanserijski. U ovoj ediciji objavljuju se tri romana godišnje koja su delo tri mlada autora (od 12 do 18 godina), čiji književni talenat i stvaralačka zrelost nadrastaju njihove godine.

Na prvom konkursu „Mladi književni supertalenti“ 2014. godine, Danijel Ćorović je osvojio drugo mesto svojim romanom "Asfalt prekomorac".

"Asfalt prekomorac" je politička satira, a svi likovi  u ovom romanu su, iako u moštvu izmišljenih situacija, inspirisani stvarnim ličnostima. Glavni junak je opštinski vozač, a radnja se dešava u u moralno posrnuloj Prikuriji. Likovi su izuzetno duhovito karikirani, pa i pored toga što su međusobno konfrontirani oni su neprekidno upućeni jedni na druge u svojim porocima, brojnim aferama, osvetama i korupciji.

U svom veštom pripovedanju, Danijel kolokvijalnim govorom svojih junaka nemilosrdno ukazuje na sveopštu banalizaciju i degradaciju života, a njihovu pohlepu i svaku drugu moralnu izopačenost često dovodi do paradoksalnog i grotesknog.  

 



 

As prodajeASP .NET 1.0; Profesionalno programiranje

Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

pulse baner
baner anglozine