Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Grupa autora

Larousse - Mala riznica bakinih saveta

Izdavač:  Vulkan izdavaštvo
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-10-00929-3
Povez:  Tvrd
Pismo:  Latinica
Broj strana:  352
Cena:
Popust: 10.00%
3 990,00 din. 3 591,00 din.

 

Opis:

Ova fantastična zbirka sadrži preko 800 sjajnih saveta za lečenje, ulepšavanje, čišćenje kuće, održavanje bašte i kuvanje... A sve to sasvim prirodno i provereno delotvorno!

Bezbroj veštačkih preparata nudi nam čudotvorna rešenja za sve naše probleme – međutim, njihovi sastojci su nam često nepoznati, rezultati daleko od obećanih, a neretko bivamo izloženi štetnim dejstvima hemikalija za koje nismo ni pretpostavljali da se nalaze unutra. 

Dok smo brigu o našem zdravlju i domaćinstvu poveravali prirodi, sve je nekako bilo manje komplikovano. Naše bake bile su pravi majstori u rešavanju sitnih dnevnih problema, a sve su oduvek činile pomoću jednostavnih, prirodnih proizvoda, koji su uz to i vrlo pristupačni. Njihova mudrost i višedecenijsko iskustvo pretočeni su u ovaj raskošno ilustrovani priručnik, koji će vam pomoći da se vratite pravim vrednostima i provereno delotvornim rešenjima.

Više od 800 jednostavnih, mudrih saveta koji će vam pomoći da na najlakši način ostvarite najbolje rezultate i rešite mnoge od najčešćih problema u našoj svakodnevici

Vratimo se prirodi i izvornim vrednostima!

 



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Nedavno pregledani naslovi

smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

pulse baner
baner anglozine